UV Baskı nedir?
U.V. (ultraviole) baskı tekniği, güneş ışığına dayanıklılığı ile baskı çalışmalarının kurumasını kısıtlamak amacı ile kurutma süresini 1 sn.’den daha az süreye inmesi ve bununla birlikte boya özelliğinden dolayı güneşten solma gibi baskıya zarar veren nedenlerin ortadan kalkmasını sağlar.
UV Baskı sistemi ile gerçekleştirilen baskı malzemesi su gibi maddelerden etkilenmezler, ofset baskı ile basılan malzemelere göre daha dayanıklıdırlar.UV baskı sistemi bir çok malzemeye UV kurutma sistemi sayesinde istenilen oranda renkle rahatlıkla ve sorunsuz baskı yapılabilir. Kontrol panel etiketleri, leksan film, kağıt, şeffaf, opak çıkartma, alüminyum etiketler, ürün üzerine kullanma talimatları başta olmak üzere geniş bir uygulama çeşitliliğini desteklemektedir.
UV Baskı Makinesi ile 0,22-1,00 mm kalınlıkta sert ve yumuşak tüm malzemeler üzerine baskı yapılabilmektedir.Yüksek kalitede artistik baskı modu (1440 x 1440 dpi), keskin detaylı grafikler ve küçük ontlu yazı uygulamaları için kaliteli sonuçlar sağlamaktadır.
Önal PLEKSİ REKLAM 5 M’YE KADAR TEK PARÇA BASKI YAPABİLME 7 CM KALINLIĞA KADAR TABAKAYA BASIM ÖZELLİĞİ CAM, AKRİLİK, AHŞAP, METAL, PVC, TEKSTİL ESASLI MALZEMELERE UV BASKI BEYAZ RENK BASABİLME ÖZELLİĞİ
DURST RHO 500R UV ve DURST RHO 700 Flatbed ile Avrupa Birliği digital baskı normlarında, çevreye ve insan sağlığına uygun üretim yapan Önal Pleksi, günlük 13.000m2 baskı kapasitesindedir. Ayrıca, İstanbul Önal Reklam DURST RHO 700 Flatbed ile cam, pleksiglass, polikarbon, suntalam, MDF lam, ahşap, alüminyum, çerçeve, sehpa, masa, parke, kapı, dolap kapağı, PVC levha, dekota, perde, store perde, seramik, kompozit panel, halı, kumaş, deri, vinylex gibi çeşitli zeminlere doğrudan digital baskı yapabilmektedir. Malzeme Çeşidi: Poster, folyo, duratrans, kanvas, kumaş olabileceği gibi düz zeminli yüzeylere de fotoblok, PVC, ahşap üzerine uygulama yapılabilir.